Proline MekuNederlandse Uniform Academie

Checkpoint Systems vindt artikelbeveiligingsantenne opnieuw uit


De S20 van Checkpoint Systems is een compacte, volledig functionele, en volgens eigen smaak aan te passen RF- antenne die ervoor zorgt dat de traditionele 'poort' kan worden vervangen door een visueel aantrekkelijk, elegant, gestroomlijnd ontwerp.

Retailers investeren miljoenen in hun winkelconcept om shoppers naar hun winkel te trekken. Met winkelontwerpen die leiden tot een potentiële verkoopstijging van maximaal 40%*, is dit een gerechtvaardigde reden. Checkpoint Systems, een bedrijf met inmiddels 50 jaar ervaring, werkt samen met retailers en merken om artikelbeveiligingsantennes af te stemmen op deze nieuwe winkelconcepten. Checkpoint komt met ontwerpmogelijkheden door de gebruikte elektronica in de antennes te herconfigureren. Dit betekent dat retailers voortaan de antennes bij de entree kunnen aanpassen aan de look en feel van de winkel.

Deze nieuwe generatie antennes is ontworpen voor retailers die veel waarde hechten aan hun merkimago en klantervaring. Met de introductie van deze baanbrekende technologie heeft Checkpoint de dynamiek actief veranderd, waardoor ze retailers helpen de balans te vinden tussen dervingpreventie en esthetiek.

Naast zijn revolutionaire slanke ontwerp, kan de S20 worden voorizien van elke gewenste kleur, print, tekst, opdruk of afbeelding. Krachtige LED's leveren opvallende accenten bij elke winkelingang en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze goed aanpasbaar zijn aan de merkidentiteit.

De S20 is ideaal voor kledingwinkels die klanten willen trekken, het winkeloppervlak willen maximaliseren en de winkelingangen vrij en open willen houden. De S20 kan vrijstaand worden geleverd, maar kan ook aan de muur of aan de deur worden gemonteerd en werkt ook in de omgeving van metaal. Service op afstand en datarapportage verhogen de beschikbaarheid, aangezien technici van Checkpoint de status continu kunnen bewaken. Hierdoor kunnen problemen en trends in realtime worden vastgesteld wat een efficiënte investering oplevert.Lees Meer

meer nieuws

NBC Beveiliging