Proline MekuNederlandse Uniform Academie

Cisco vereenvoudigt security


Cisco vereenvoudtaan de manier waarop klanten het portfolio van Cisco Security ervaren en pakt daarmee ook de complexiteit aan - een van de belangrijkste pijnpunten voor CISO's. Voortbouwend op een decennium van grote investeringen in innovatie, partnerschappen, overnames, klantenonderzoek en open-source-standaarden, biedt Cisco zijn klanten nu Cisco SecureX, een breed en geïntegreerd security-cloudplatform.

Cisco SecureX biedt een veelomvattende gebruikerservaring over de hele breedte van Cisco's geïntegreerde securityportfolio en de bestaande security-infrastructuur van klanten. Cisco SecureX zorgt voor overzicht, identificeert onbekende bedreigingen en automatiseert workflows om de beveiliging van klanten in het netwerk, de eindpunten, de cloud en de toepassingen te versterken. Omdat eenvoud essentieel is voor het beveiligen van de digitale transformatie, wordt Cisco SecureX bij elk Cisco Security-product meegeleverd.

Naarmate bedrijven digitaal transformeren, uitbreiden naar de cloud, integratie van IoT en snelle draadloze toegang realiseren, worden de mogelijkheden voor aanvallers groter. Het beveiligen van deze complexe omgevingen is erg moeilijk als er verschillende technologieën worden ingezet die niet kunnen samenwerken. Cisco's 2020 CISO Benchmark Study, een onderzoek onder 2800 security-professionals, laat zien dat achtentwintig procent van de respondenten het beheer van een multi-vendor omgeving een grote uitdaging vindt, een stijging van acht procent ten opzichte van het onderzoek van vorig jaar.

 


Lees Meer

meer nieuws

NBC Beveiliging